Radović: U Tivtu niko neće praviti probleme

Radović je kazao da je Tivat posljednjih godina postao konkurencija Budvi u turizmu, što uz brojne benefite, donosi i posebne bezbjednosne izazove
339 pregleda 1 komentar(a)
Mićo Radović, Foto: Siniša Luković
Mićo Radović, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 04.07.2013. 07:40h

Novi šef tivatske policije Mićo Radović, kazao je da je to odjeljenje bezbjednosti najuspješnije među svim odjeljenjima i centrima bezbjednosti u Crnoj Gori.

On je novinarima objasnio da je procenat rasvijetljenosti svih krivičnih djela počinjenih na teritoriji te opštine u protekla dva mjeseca iznosio je 100, odnosno 91 odsto.

Radović je priredio prijem za predstavnike medija iz Tivta, tokom kojeg je, zajedno sa šefom kriminalistike u Tivtu Jovicom Stankovićem, predstavio rezultate i aktivnosti koje je tivatska policija postigla u protekla dva mjeseca.

Oni su, zatim, novinare upoznali sa planom aktivnosti tokom špica turističke sezone.

"Zahvaljujući novoj organizaciji i načinima rada, uspijevamo da odgovorimo svim zadacima. To se vidjelo i prilikom nedavno održane motorijade, kada je u Tivtu tri dana boravilo skoro 4.000 bajkera i sve je završeno u najboljem redu, bez i najmanjeg incidenta. Pripadnici uniformisanog sastava, ali i kriminalistike, bili stalno na terenu i preventivno djelovali", kazao je Radović.

On je ocijenio da je Tivat posljednjih godina postao konkurencija Budvi u turizmu, što uz brojne benefite, donosi i posebne bezbjednosne izazove.

“Ažurno pratimo sva dešavanja, posebno kretanje bezbjednosno interesantnih lica koje stalno držimo na oku i našim aktivnostima im pravovremeneno stavljamo do znanja da ovdje neće moći da izazivaju probleme“, kazao je Radović.

Bonus video: