TO Tivat predstavila niz manifestacija

Za 29. jun zakazana prva u nizu gastro manifestacija pod zajedničkim nazivom "Ljeto dobrog ukusa", a koja je prošle godine izazvala veliku pažnju i interesovanje turista
2 komentar(a)
Bernarda Moškov, TO Tivat press, Foto: Siniša Luković
Bernarda Moškov, TO Tivat press, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 26.06.2013. 13:52h

Turistička organizacija Tivat pripremila je bogat program dešavanja koja će se u naredna dva mjeseca dešavati na raznim krajevima Tivatske rivijere, a sve sa ciljem animiranja i zabave mnogobrojnih turista koji budu odmarali u toj opštini.

"Ovoga ljeta TO Tivat će organizovati nekoliko koncerata, gastro večeri "Ljeto dobrog ukusa", sajam vina, izložbe suvenira i drugi program. Sve će to doprinjeti da se turisti u Tivtu dobro provedu. "Tivatske ljetne fešte" ćemo početi sa velikim koncertom Kikija Lesendrića i grupe "Piloti" koji će u okviru svoje turneje "Slučajno i zauvek" nastupiti u Tivtu 27. juna na gradskoj rivi Pine. Trudili smo se da termine manifestacija upodobimo sa svim ostalim subjektima koji ljeti priređuju slične programe, tako da će turisti u Tivtu bukvalno svakog dana, imati najmanje jedan zanimljiv program", kazala je direktorica TO Tivat Bernarda Moškov.

Ona je dodala da je za 29. jun zakazana prva u nizu gastro manifestacija pod zajedničkim nazivom "Ljeto dobrog ukusa", a koja je prošle godine izazvala veliku pažnju i interesovanje turista.

"Gastro manifestacija "Ljeto dobrog ukusa" zamišljena je kao svojevrsna fešta na kojoj će se, prije svega, svi dobro zabaviti i družiti, učesnici koji će nam pokazati svoje kulinarske vještine, a i gosti. Prva ovogodišnja fešta će se održati na brodu "Le coche d eau" 29. juna kada je planirano isplovljavanje broda i vožnja po Bokokotorskom zalivu i trajaće do kasnih večernjih sati", istakla je Moškov dodajući da će slične gastro –fešte ovog ljeta biti organizovane svakih sedam dana na različitim lokacijama.

Do 22. avgusta gastro-večeri biće priređene u hotelima "Pine", "Palma", "Magnolija" i "Samardžić", konobama "Bachus" i "Giardino", kafe piceriji "Lungo mare" i opet na brodu "Le coche d eau".

Za 9. jul na gradskoj rivi Pine zakazana je prezentacija Turističke organizacije Zapadne Srbije koja će se u Tivtu predstaviti na inicijativu Generalnog konzulata Srbije iz Herceg Novog.

"TO Zapadne Srbije će na Pinima napraviti svoju prezentaciju i degustaciju hrane i pića iz tog kraja. Nakon degustacije u okviru ove prezentacije od 22 časa sa školskog broda "Jadran" nastupiće Dejan Petrović i "Big Bend", kazala je Moškov dodajući da će zauzvrat TO Tivta se tokom predstojećih zimskih mjeseci na sličan način predstaviti u gradovima zapadne Srbije.

Tivatska Turistička organizacija će 16.jula u bašti hotela "Mimoza" prirediti Sajam vina na kojem će učestvovati vinari iz Crne Gore, Srbije i BiH, 23. jula na Pinima će se održati veliki koncert Tijane Dapčević, a tri dana kasnije u Radovićima je na programu "Folk veče" gdje će nastupiti Goran Vukošić i Tina Ivanović.

Za 2. avgust na Pinima je planiran koncert Darka Rundeka, 6.avgusta na istom mjestu je Sajam suvenira, a za 16. 17. i 18. avgust priprema se niz zanimljivih dešavanja kojima će biti obilježena 80-ta godišnjica od stupanja u službu jedrenjaka "Jadran".

Bonus video: