U Tivtu iskrcano osam većih jahti

To je već treći dolazak u naše vode brodova jedne od najvećih svjetskih kompanija specijalizovanih za brodski transport jahti i manjih plovila
7 komentar(a)
Ažurirano: 10.06.2013. 13:12h

Sa broda “Snoekgracht” holandske kompanije “Sevenstar Yacht Transport”, usidrenog pred Tivtom, iskrcano je osam većih jahti koje je taj specijalizovani teretnjak dopremio u Crnu Goru i Hrvatsku iz različitih djelova svijeta.

To je već treći dolazak u naše vode brodova jedne od najvećih svjetskih kompanija specijalizovanih za brodski transport jahti i manjih plovila, a lokalni agent kompanije “Sevenstar Yacht Tranport” je tivatska firma MRM.

Iskrcaj jedne od jahti u Tivtu (FOTO: Siniša Luković)

Porto Montenegro je jedna od tri redovne luke u Mediteranu u koje uplovljavaju jaht-transporteri holandskog brodara, a 168 metara dugi “Snoekgracht” juče je u elitnu tivatsku marinu dovezao motorne jahte “Restless” dugu 28 metara i “Azimut magelano” dugu 15 metara, te 12 metarsku jedrilicu “Africa”.

Iskrcane su i jedrilica “Artemis” duga 16 i motorna jahta “Del Sea” koje su se uputile u Kotor, dok će u Hrvatsku otploviti 17-metarski katamaran “Artic Queen” I motorna jahta “Racer” duga 11 metara koje su takodje iskrcane u Boki. Prije isplovljenja iz Tivta, na transporter “Snoekgracht” juče je ukrcana jedna motorna jahta tipa “bavaria HT 33”.

Galerija

Bonus video: