"Svi smo jedan tim" na Cetinju: Koševi za OŠ "Njegoš" i Gimnaziju

Nakon donacije Cetinju, karavan se naredne sedmice seli u centralni dio i na sjever Crne Gore
51 pregleda 1 komentar(a)
Svi smo jedan tim, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Svi smo jedan tim, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 07.06.2013. 14:13h

Kako su mnoga igrališta u lošem stanju a neka i potpuno neupotrebljiva, TV Vijesti je odlučila da, zajedno sa partnerima, radi na njihovom uređenju kako bi pod novim koševima stasavale nove generacije vrhunskih sportista, ali i djeca i mladi koji se rekreativno bave sportom i njeguju zdrave stilove života.

Nove koševe ovog puta dobile su dvije cetinjske škole - OŠ “Njegoš” i Gimnazija Cetinje.

Televiziji Vijesti i donatorima, u ime škole zahvalila se direktorica Novka Milošević, koja kaže da je ovakav gest za svaku pohvalu, i da mnogo znači učenicima najstarije obrazovne ustanove u Crnoj Gori.

Zamjenica direktora TV Vijesti Marijana Bojanić, kaže da se nakon ove dvije donacije Cetinju, naredne sedmice sele u centralni dio i na sjever Crne Gore.

"Očekujemo da nam se pridruži još partnera, jer se svakodnevno javljaju nove uprave škola sa zahtjevima da im obnovimo igrališta", kaže Bojanić.

Akciju “Svi smo jedan tim” TV Vijesti realizuje u saradnji sa partnerima – „Erste bankom“, Fondacijom Petrović Njegoš, Elektroprivredom Crne Gore, „Elanom“, firmama „Cerovo“, „Neckom“, „Porto Montenegro“ i „Studio moderna“, Fondacijom za aktivno građanstvo (FAKT) kao I Ministarstvom prosvjete.

Svi zainteresovani koji žele da se pridruže akciji mogu da pišu na mail svismojedantim@rtvvijesti.com.

Bonus video: