Brodet fest definitivno 9. juna

Program fešte ostaje nepromijenjen, tako da će manifestacija biti otvorena svečanim degfileom gradske muzike, nakon čega slijedi programa za najmlađe
1 komentar(a)
Ažurirano: 03.06.2013. 11:48h

Fešta Brodet fest, nakon dva odlaganja zbog nepovoljnih vremenskih prilika, biće definitovno održana u nedjelju, 9. juna u Pržnu, saopštila je Turistička organizacija Budve.

Loše vrijeme za ovo doba godine, nikako nije išlo na ruku organizatoru TO Budve, koja je morala u dva navrata da je odloži.

Program fešte ostaje nepromijenjen, tako da će manifestacija biti otvorena svečanim degfileom gradske muzike, nakon čega slijedi programa za najmlađe.

Prema riječima menadžerke za manifestacije u TO Maje Rašković, već od 18.30 časova počinje dječiji program ispred hotela "Maestral", uz brojna iznenađenja za mališane uz animaciju umjetničke grupe "Alternacija" iz Novog Sada.

"Centralni dio večeri svakako je priprema i podjela primorskog specijaliteta-brodeta, tu je i degustacija lokalnih poslastica i vina, uz koncerte klapa "Škuribanda" i "Castel Nuovo".

Programom je predviđeno da u 20.30 časova bude koncert grupe "Neon" iz Podgorice, a u 21.30 časova je organizovano puštanje lanterni duž cijele plaže, da bi centralni muzički događaj bio svakako koncert hrvatske zvijezde Tonija Cetinskog. Tačno u ponoć biće veliki vatromet", najavila je Rašković.

Brodet će se pripremati i u svim restoranima u Pržnu, i kao jelo dana biće na meniju po posebnim cijenama.

Bonus video: