Kamenari-Lepetane: Od danas skuplji prevoz za putnička vozila

„(...) Najavili (smo) da ce snižena cijena biti u primjeni od decembra do 1. juna ove godine, kada ce opet stupiti na snagu cijena od 4,5 eura“, rekli su iz Pomorskog saobraćaja
778 pregleda 5 komentar(a)
trajekt, Foto: Siniša Luković
trajekt, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 01.06.2013. 11:57h

Prevoz trajektom na relaciji Kamenari-Lepetane za putnička vozila od danas će biti skuplji 50 centi i iznosiće 4,5 eura.

Iz preduzeća Pomorski saobraćaj, koje upravlja trajektom, agenciji Mina-business su kazali da se cijena usluga prevoza ostalih kategorija vozila neće mijenjati i biće iste kao i do sada.

Iz kompanije su podsjetili da su 1. decembra prošle godine snizili cijenu trajektnog prevoza za putnička vozila na 4 eura.

„Tada smo najavili da ce snižena cijena biti u primjeni od decembra do 1. juna ove godine, kada ce opet stupiti na snagu cijena od 4,5 eura“, rekli su iz Pomorskog saobraćaja.

Cijena prevoza za motorcikle je 2 eura, a za putničko vozilo sa prikolicom 8 eura. Za teretni kombi, minibus od sedam do 20 sjedišta i kamion do pet tona potrebno je izdvojiti 9 eura.

Za kamione preko pet tona, one do pet tona sa prikolicom, kao i za putničke i teretne kombije sa prikolicom, prevoz trajektom košta 12,5 eura.

Prevoz za autobuse se naplaćuje 15 eura, a za šlepere i prikoličare i autobuse sa prikolicom 22 eura.

Specijalna vozila sa gabaritima van standarda, prevoz plaćaju 25 eura.

Putnici i dalje besplatno koriste usluge prevoza trajektom, dok se za bicikl mora izdvojiti 1 euro.

Bonus video: