Vozači, oprez, putevi su mokri

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin u toku je rekonstrukcija tunela 4 i 10, pa se saobraćaj obustavlja od devet do 11 sati, kao i od 13 do 15 sati danju, a noću od 23 do tri sata
1 komentar(a)
mokri putevi, Foto: Shutterstock
mokri putevi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.05.2013. 07:01h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, upozoreno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Na putu Rožaje Špiljani, u mjestu Bijela Crkva zbog oštećenja trupa vozila saobraćaju jednom trakom.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin u toku je rekonstrukcija tunela 4 i 10, pa se saobraćaj obustavlja od devet do 11 sati, kao i od 13 do 15 sati danju, a noću od 23 do tri sata.

Učesnici u saobraćaju mogu koristiti alternativne puteve Podgorica-Nikšić-Šavnik-Žabljak-Pljevlja-granični prelaz Ranče i Bioče-Mateševo-Kolašin.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na regionalnom putu R-4, Slijepač most-Pljevlja, na dionici Pavino Polje-Kovren-Crkvice, rekonstruiše se put, i saobraća se jednom trakom naizmjenično.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo, saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog izgradnje potpornih zidova.

Bonus video: