Stanje na putevima

Oprezno zbog vjetra i snijega na sjeveru

Na magistralnom putu Tuzi-Božaj saobraćaj se zbog radova obustavlja za teretna vozila od 12 do 17 sati, a za putnička od 14 do 17 sati
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 13.03.2012. 07:27h

Na jugu Crne Gore se saobraća nesmetano, a pažljivija vožnja neophodna je zbog povremeno jakih udara vjetra i odrona na djelovima duž klisura i rijeka, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG navode da na sjeveru mjestimično ima snijega i podsjećaju da je posjedovanje zimske opreme obavezno.

Put Plužine-Šćepan Polje zatvoren je za saobraćaj.

Na magistralnom putu Tuzi-Božaj saobraćaj se zbog radova obustavlja za teretna vozila od 12 do 17 sati, a za putnička od 14 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije tunela Tifran na magistralnom putu M-2 na dionici Ribarevina-Berane obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u terminu od 9 do 11 i od 14 do 16 sati. Tokom noći saobraćaj će se obustavljati u terminu od 23 do 4 sata, od 11. marta.

Na magistralnom putu Prijepolje-Bijelo Polje u mjestu Barski most, zbog sanacije tunela saobraćaj će biti obustavljen od 9.30 do 12.30 i od 14.30 do 17.30, a od danas i od 22 do tri sata.

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 Vilusi-Vraćenovići rekonstruiše se put, zbog čega je postavljena privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i privremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Preporučujemo za Vas