Spahić zamijenio Daliborku Pejović

Ministar za održivi razvoj i turizam Branimir Gvozdenović predložio je da to mjesto pripadne Lidiji Šćepanović, koja je istovremeno i pomoćnik direktora
29 komentar(a)
Ervin Spahić, Foto: Boris Pejović, arhiva "Vijesti"
Ervin Spahić, Foto: Boris Pejović, arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 16.05.2013. 21:00h

Podgorica – Član rukovodstva SDP-a Ervin Spahić biće v. d. direktora Agencije za zaštitu životne sredine, odlučila je juče Vlada.

Ministar za održivi razvoj i turizam Branimir Gvozdenović predložio je da to mjesto pripadne Lidiji Šćepanović, koja je istovremeno i pomoćnik direktora, ali je Vladina Komisija za kadrovska i administrativna pitanja odbila takav predlog.

„Nakon što je konstatovala da predloženi kandidat već obavlja dužnost pomoćnika direktora Agencije, Komisija je podnijela Vladi predlog da za vršioca dužnosti direktora Agencije za zaštitu životne sredine, odredi Ervina Spahića, inženjera elektrotehnike, do imenovanja direktora ove agencije u skladu sa zakonom“, piše u obrazloženju imenovanja.

Vlada je u martu imenovala Daliborku Pejović za državnog sekretara u Ministarstvu održivog razvoja i turizma. Kako je ranije saopšteno, Pejović je Agenciju napustila na lični zahtjev.

Bonus video: