Banka hrane u aprilu podijelila preko šest tona sredstava za higijenu i hrane

Tokom nedjeljnih akcija koje Banka hrane sprovodi više porodica je dobilo pomoć u hrani i higijenskim sredstvima kroz saradnju i sa TV Vijesti
1 komentar(a)
banka hrane, Foto: Banka hrane
banka hrane, Foto: Banka hrane
Ažurirano: 04.05.2013. 09:15h

U humanitarnoj akciji "Oni trebaju našu pomoć" Banka hrane je uspješno završila prvo tromjesječje ove godine, saopšteno je iz te organizacije. Banka hrane je u aprilu podijelila šest tona i 824 kilograma hrane i higijenskih sredstava.

"Tokom akcije pomoć u hrani i higijenskim sredstvima je dobila 281 porodicu koja se nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad u Podgorici, 10 porodica koje su na evidenciji Gradske opštine Golubovci i 198 porodica koje je Opština Herceg Novi izdvojila kao najugroženije", navodi se u saopštenju.

Tokom aprila, Banka hrane je pomogla i ugroženima u Mojkovcu sarađujući za NVO "Srce" koja brine o osobama sa invaliditetom, kao i tri mjesne zajednice iz Opšine Cetinje - MZ Dobrska Župa, MZ Meterizi i MZ Trešnjevo.

Tokom nedjeljnih akcija koje Banka hrane sprovodi više porodica je dobilo pomoć u hrani i higijenskim sredstvima kroz saradnju sa dvije medijske kuće dnevnim novinama Dan i TV Vijesti.

Bonus video: