Mitrić podnio kandidaturu za direktora Uprave policije

Mitrić je rekao da nema neki poseban motiv zbog kog se prijavio, izuzev toga što smatra da Upravi policije treba dobar menadžer
77 pregleda 5 komentar(a)
Uprava policije, Foto: Gov.me
Uprava policije, Foto: Gov.me
Ažurirano: 03.05.2013. 07:06h

Advokat Nebojša B. Mitrić podnio je kandidaturu za direktora Uprave policije.

Mitrić je "Vijestima" rekao da je poštom poslao prijavu, i da nema neki poseban motiv zbog kog se prijavio, izuzev toga što smatra da Upravi policije treba dobar menadžer.

"Ko će biti izabran ne zavisi ni od jednog od kandidata, izuzev u dijelu njegove biografije. Prijavio sam se jer jednostavno mislim da na mjesto direktora policije treba doći neko ko je dobar menadžer, ko može upravljati tom upravom. Direktor policije ne mora biti policijski radnik, a ostala struktura u toj upravi treba da bude sačinjena od dobrih policajaca, profesionalaca", rekao je Mitrić.

Mitrić je rođen u Nikšiću 1972. završio je Pravni fakultet u Podgorici, oženjen je, ima troje djece. Ima 12 godina radnog iskustva u struci, položen državni i pravosudni ispit.

Prije Mitrića, na konkurs za novog šefa policije prijavili su se aktuelni v.d. direktora UP Slavko Stojanović i dugogodišnji službenik policije mr Dragan Arsović.

Bonus video: