Prvi Montenegro Embassies - Open House događaj

Događaji će se organizovati u ambasadama u Ankari, Beču, Berlinu, Briselu, Budimpešti, Londonu, Ljubljani, Moskvi, Parizu i Rimu
0 komentar(a)
All around ME, Foto: Gov.me
All around ME, Foto: Gov.me
Ažurirano: 30.04.2013. 16:02h

Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu (OCSI) i Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija (MVPEI) će 10. maja organizovati prvi Montenegro Embassies - Open House događaj, u 10 crnogorskih diplomatsko-konzularnih predstavništava širom Evrope i u Turskoj, sa sloganom “All around ME”.

Događaj ima za cilj da okupi crnogorske studente koji studiraju u datoj državi, trenutne i potencijalne buduće članove OCSI, da se upoznaju međusobno i stupe u kontakt sa crnogorskim ambasadama i bivšim studentima koji i dalje žive u toj državi.

Događaji će se organizovati u ambasadama u Ankari, Beču, Berlinu, Briselu, Budimpešti, Londonu, Ljubljani, Moskvi, Parizu i Rimu.

OCSI trenutno broji 82 registrovana člana u 16 različitih (grupa) država i aktivno se bavi CSI populacijom koja broji oko 300 studenata i približno isti broj alumnija koji su u inostranstvu boravili na više od jedne akademske godine.

Bonus video: