Besplatni razgovori između korisnika u BiH, Srbiji i Sloveniji

"Vodeći su provajderi TV sadržaja u okviru svojih teritorija, SBB u Srbiji, Telemach u B, Telemach u Sloveniji i Total TV u svim zemljama bivše Jugoslavije"
0 komentar(a)
djevojka, telefon, Foto: Shutterstock.com
djevojka, telefon, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 30.04.2013. 14:01h

Kompanije SBB, Telemah Slovenija i BiH, Total TV i još 15 manjih firmi u vlasništvu MiD Evropa Partners, formirali su Junajted grupu, grupaciju vodećih pej-tv operatora u jugoistočnoj Evropi. Novoformirana grupa će korisnicima od 1. maja ponuditi besplatne telefonske razgovore između Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Upravnog odbora Junajted grupe Dragan Šolak rekao je da je formiranje ove Grupe izuzetno važno za razvoj svih kompanija. Istakao je da su samo u 2012. kao grupa ostvarili 180 miliona eura prihoda, da su zajednička ulaganja iznosila preko 50 miliona eura, ali i da će nastaviti istim tempom.

"Vodeći su provajderi TV sadržaja u okviru svojih teritorija, SBB u Srbiji, Telemach u B&H, Telemach u Sloveniji i Total TV u svim zemljama bivše Jugoslavije", kazao je Šolak.

Platforma Total TV-a u Crnoj Gori, iako u prvom kvartalu 2013. bilježi rast broja priključaka na nivou tržišta od 3,43 odsto, imala je najveću penetraciju, odnosno, rast broja priključaka za 6,56 odsto. Za tom platformom slijede IPTV sa rastom od 2,65 i MMDS sa rastom od 2,59 odsto.

Bonus video: