Stanje na putevima

Jedna osoba povrijeđena u 12 saobraćajnih nezgoda

Policija je izdala 330 naloga za uplatu novčanih kazni, i podnijela 45 prekršajnih prijava
0 komentar(a)
Podgorica snijeg saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
Podgorica snijeg saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 23.04.2013. 07:25h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena, saopšteno je iz Operativnog centra Uprave policije.

Policija je izdala 330 naloga za uplatu novčanih kazni, i podnijela 45 prekršajnih prijava.

Oduzeto je 36 vozačkih dozvola i dva para registarskih tablica.

Na većini puteva u Crnoj Gori jutros se saobraća bez vanrednih ograničenja, uz umjerenu frekvenciju vozila na putevima van gradskih sredina, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Na putu Rožaje Špiljani, u mjestu Bijela Crkva zbog oštećenja trupa vozila saobraćaju jednom trakom.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin u toku je rekonstrukcija tunela 4 i 10. Zbog radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Saobraćaj se obustalja i od 23 do tri sata ujutro, a vozači mogu koristiti alternativne puteve Podgorica-Niksić-Šavnik-Žabljak-Pljevlja i Bioče-Mateševo-Kolašin.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo, saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog izgradnje potpornih zidova.

U mjestu Zavala, na magistralnom putu Budva-Petrovac, zbog radova dolazi do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od devet do 17 sati.

Preporučujemo za Vas