U Meljinama plaža prilagođena OSI, rampa i do MZ Bijela

Radovi su izvedeni u saradnji sa Sekretarijatom za lokalnu upravu, a finansirani u najvećem dijelu zahvaljujući donacijama mještana
403 pregleda 0 komentar(a)
rampa plaža, Foto: Slavica Kosić
rampa plaža, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 03.07.2018. 16:52h

Rampe koje će olakšati kretanje osobama sa invaliditetom i slabije pokretljivosti, izgrađene su na plaži u Meljinama i na ulazu u Mjesnu zajednicu Bijela.

Zahvaljujući rampi za ulaz u more osobe sa invaliditetom će sada i u Meljinama, na pješčanoj plaži Sidro imati mogućnost da uživaju u kupanju, u šta su se danas uvjerili i korisnici hercegnovskog Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoj.

Ovo je prva plaža koja je prilagođena osobama sa invaliditetom zahvaljujući inicijativi iz lokalne uprave. Radovi su izvedeni zahvaljujući saradnji Sekretarijata za lokalnu upravu Opštine Herceg Novi i mjesne zajednice Meljine, a uz pomoć Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom i kompanije Lazure.

Izgradnjom rampe svim građanima sa invaliditetom je omogućen pristup objektu Mjesne zajednice Bijela, gdje je i ispostava Građanskog biroa, ali i olakšano kretanje starijim licima i majkama sa malom djecom.

Radovi su izvedeni u saradnji sa Sekretarijatom za lokalnu upravu, a finansirani u najvećem dijelu zahvaljujući donacijama mještana.

Bonus video: