Elektroprivreda pripremila akciju za redovne platiše

Iz EPCG podsjećaju da domaćinstva koja pristanu na taj način izmirenja duga, stiču pravo da postanu članovi “zlatnog tima”
7 komentar(a)
račun struja, Foto: Luka Zeković
račun struja, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.04.2013. 08:19h

Domaćinstvima koja imaju dug za utrošenu električnu energiju mogu ga izmiriti u tri mjesečne rate sa popustom i bez kamate i tako steći pravo redovnog mjesečnog popusta od 10 odsto na račune, saopšteno je iz Elektroprivrede (EPCG).

"Ukoliko kupac koji ima dug u toku aprila potpiše protokol o plaćanju duga u tri rate, dobija pet odsto popusta na tekuću fakturu i isto toliko popusta na sljedećim računima ukoliko nastavi da redovno izmiruje rate protokola uz redovno plaćanje tekuće fakture. Takođe, kupcu neće biti obračunata kamata za dug na tekućoj fakturi", saopšteno je iz EPCG.

Iz EPCG podsjećaju da domaćinstva koja pristanu na taj način izmirenja duga, stiču pravo da postanu članovi “zlatnog tima” i time steknu "mnogobrojne povoljnosti koje očekuju redovne platiše u novom programu lojalnosti koji se priprema od 1. avgusta ove godine".

Redovnih platiša, članova “zlatnog tima”, trenutno ima oko 120.000, koji osim mjesečnog popusta imaju pravo i na učešće u nagradnoj igri i prvi koriste nove usluge i servise EPCG.

Bonus video: