Pomoć za socijalno ugrožene porodice sa juga Crne Gore

"Prvih 20 posjetilaca, koji dođu na neku od navedenih projekcija, sami biraju cijenu karte i taj novac ide u dobortvorne svrhe"
2 komentar(a)
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 04.04.2013. 10:34h

Aprilski Porodični vikend, koji će biti održan 6. i 7. aprila u bioskopu "Cineplexx" u Podgorici, obilježiće humanitarne akcije prikupljanja sredstava za pomoć socijalno ugroženim porodicama iz južne regije Crne Gore, saopšteno je iz Cineplexxa.

"Prikupljena fizička i novčana sredstva u podgoričkom "Cineplexxu" biće poklonjena porodicama koje su socijalno najugroženije, a u tome će nam pomoći i Crveni krst Crne Gore, na osnovu čije procjene će donacije biti dodijeljene", navodi se u saopštenju.

Kutija za dobrotvorne priloge će se nalaziti u bioskopu oba dana Porodičnog vikenda, a posjetioci Cineplexxa koji donesu igračke, garderobu, knjige ili slatkiše, biće nagrađeni besplatnim kokicama.

Tokom oba dana Porodičnog vikenda, biće prikazani popularni porodični naslovi:

  • Zambezija 3D, projekcija u 12:00 sati
  • Kruds 3D, projekcija u 11:40
  • Oz, veliki i moćni, projekcija u 11:30
  • Zvončica 3D, projekcija u 11:10 sati.

"Prvih 20 posjetilaca, koji dođu na neku od navedenih projekcija, sami biraju cijenu karte i taj novac ide u dobortvorne svrhe", navode u Cineplexxu.

Pored filmova, u holu bioskopa, mališani će od 12 do 17 časova moći da se druže sa maskotama i animatorima i da učestvuju u radionicama.

Za vrijeme Porodičnog vikenda biće organizovan i zabavni program. Za subotu je planiran Face Painting, koji počinje u 12 sati, te druženje sa balondžijom u nedjelju, u isto vrijeme.

Djeca do 14 godina, korisnici kartice Porodičnog film kluba bioskopa Cineplexx, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik.

Bonus video: