Od danas se naplaćuje parking u centru Tivta

Ovdje je Tivćanima i turistima na raspolaganju ukupno nešto više od 300 parking mjesta, od kojih je vrijeme korišćenja onih u crvenoj zoni ograničeno na maksimalno dva sata. Ostali parkinzi u žutoj zoni mogu se koristiti neograničeno. Parkiranje se plaća slanjem SMS poruke ili kupovinom parking karte na kioscima, a košta 50 centi na sat u žutoj, odnosno 80 centi na sat u crvenoj zoni
233 pregleda 1 komentar(a)
parking tivat, Foto: Siniša Luković
parking tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 02.07.2018. 11:56h

Preduzeće Praking servois Tivat (PST) počelo je danas naplatu korišćenja javnih parkirališta duž ulica i u dvorištima stambenih zgrada u centru Tivta.

Ovdje je Tivćanima i turistima na raspolaganju ukupno nešto više od 300 parking mjesta, od kojih je vrijeme korišćenja onih u crvenoj zoni ograničeno na maksimalno dva sata. Ostali parkinzi u žutoj zoni mogu se koristiti neograničeno. Parkiranje se plaća slanjem SMS poruke ili kupovinom parking karte na kioscima, a košta 50 centi na sat u žutoj, odnosno 80 centi na sat u crvenoj zoni.

Parkiranje se plaća svakog dana osim nedjelje i praznika, u intervalu od 7 do 23 časa. Inače, na početku špica i ove ljetnje sezone na tivatskim ulicama opet vlada haos sa nepropisnim parkiranjem i zaustavljanjem vozila jer Komunalna policija ima mali broj izvršilaca a Opština joj nije kupila ni specijalno vozilo “pauk” bez koga se ne može efikasno uvesti red na saobraćajnicama.

Bonus video: