Stanje na putevima

AMSCG: Mogući sitniji odroni pored rijeka

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično
0 komentar(a)
raskrsnica, Masine, saobraćaj, Foto: Vesko Belojević
raskrsnica, Masine, saobraćaj, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 28.03.2013. 07:38h

U Crnoj Gori se saobraća po uglavnom suvim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su sitni odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Na magistralnom putu Vilusi-Nikšić, na lokaciji Kuside, zbog izvođenja minerskih radova danas će u 13 sati saobraćaj na pola sata biti obustavljhen za sve vrste vozila.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u mjestu Bijela Crkva došlo je do oštecenja trupa puta, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin, zbog rekonstrukcije tunela četiri i deset, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11, od 13 do 15 sati i noću od 23 do tri sata. za vrijeme prekida mogu se koristiti alternativni putevi.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta zabranjen je saobraćaj teška teretna vozila, odnosno šlepere i kamione sa prikolicom.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na starom putu Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog izvođenja radova saobraćaj je danas u prekidu za sve kategorije vozila.

Preporučujemo za Vas