Seks u kabinetu Ivaniševića: "Debelo ću ti naplatiti"

"Ja nisam nikoga ugrozio, samo sam sebe ugrozio", rekao je Ivanišević, ističući da se to desilo samo tada i da je protiv V.Đ.I. podnio tužbu radi osporavanja očinstva
1484 pregleda 495 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2013. 07:47h

Na sajtu YouTube objavljena su dva snimka iz kabineta Miroslava Ivaniševića, predsjednika Senata Državne revizorske institucije i bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra finansija, sa nepoznatom ženskom osobom.

Na prvom snimku, koji je 17. marta na YouTube objavila osoba sa nadimkom “milan ljubovic ” i koji traje 9,55 minuta u početku se vidi obučen Ivanišević i noge djevojke.

Nakon toga slika je zamračena, ali se čuje dijalog između njih, a potom uzdasi. Dijalog između Ivaniševića i ženske osobe, čiji je identitet on potvrdio “Vijestima”, u najvećem dijelu je vulgaran.

Djevojka, čiji je identitet poznat redakciji, u jednom momentu kaže: “Debelo ću ti naplatiti ovaj seks”.

Potom joj bivši ministar govori da bi bilo bolje da je došla taksijem, a ona mu odgovara: “Ta kola si mi ti kupio”.

Na drugom snimku, dužine 24 sekunde, Ivanišević stoji u boksericama, trikmajici i čarapama. Nakon toga oblači košulju, govori joj: “Ti si se jedino izvukla zbog toga što nećeš da plaćaš, inače bi trebala da plaćaš ”.

Zatim, dok zakopčava košulju prilazi stolu i provjerava mobilni telefon. Ženska osoba, nakon kraćeg vulgarnog dijaloga, govori mu:

"Zamisli ti sad što bi ja mogla da uradim sa ovim”, što navodi na sumnju da je Ivanišević znao da je ona njihov intimni odnos u kabinetu snimala.

Ivanišević je sinoć “Vijestima” kazao da je snimak u njegovom kabinetu nastao “van radnog vremena” i da ženska osoba koja je sa njim u kabinetu snimak koristi kako bi nastavila sa ucjenama.

On je sinoć negirao da je znao da se sve snima, pojašnjavajući da je na snimku sa njim V. Đ. I. koja ga, kako je rekao, godinama reketira i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.

Na pitanje da li vidi nešto sporno što je objavljen snimak iz njegovog kabineta, Ivanišević je istakao da je ta ženska osoba “očigledno došla sa namjerom da to uradi i snimi”.

“Pretpostavljam da se radi o nečemu što se dešava van radnog vremena”.

Upitan da prokomentariše to što se na snimku vidi on u kabinetu u boksericama, trikmajici i čarapama, Ivanišević je rekao: “Ja nisam nikoga ugrozio, samo sam sebe ugrozio. Ne dešava se ništa u radnom vremenu i ne vidim da sam išta ugrozio, bilo koga sem sebe”, rekao je Ivanišević, ističući da se to desilo samo tada.

“To je ona iskoristila jer je došla namjerno da snimi, očigledno. To se vidi... Ja sam protiv ove osobe pokrenuo sudski proces, odnosno podnio tužbu radi osporavanja očinstva. S obzirom na to da tok sudskog spora očigledno ne ide u prilog dotičnoj osobi, sa jasnim izbjegavanjem obaveza koje proističu iz tog sudskog spora, dotična osoba se bavi onim što najbolje zna, a to su ucjene, reketi, pokušaj kompromitacije. Ja samo želim da ta priča dobije epilog kroz institucije sistema. Ta osoba koristi ono što najbolje zna i što ima u svom repertoaru, a to su ucjene, reket i pokušaj kompromitacije moje ličnosti”, kazao je Ivanišević.

Snimci su se juče velikom brzinom prošili na društvenim mrežama.

Osoba koju je Ivanišević pomenuo i ranije je na društvenoj mreži Facebook, na svom profilu, objavljivala fotografije na kojima su ona, Ivanišević i dijete za koje ona tvrdi da je njihovo.

U septembru prošle godine podgorička policija podnijela je prijavu protiv Ivaniševićeve supruge, zbog napada na V.Đ.I. iz Podgorice.

Bonus video: