Pivara i prijatelji igrali pikado za mlade sa hendikepom

Ček je uručen Marini Vujačić, direktorici Udruženja mladih sa hendikepom, koja je pozdravila prisutne i zahvalila se na donaciji
1 komentar(a)
Ažurirano: 16.03.2013. 18:31h

Pivara „Trebjesa” organizovala je u petak veče „Nikšićko Tamno pikado turnir” za novinare i predstavnike različitih sfera javnog života,na kojem je prikupljeno 4.160 eura, koje će Udruženje mladih sa hendikepom iskoristiti za adaptiranje vozila za prevoz osoba sa invaliditetom. Ček na ovaj iznos uručen je Marini Vujačić, direktorici Udruženja mladih sa hendikepom, koja je pozdravila prisutne i zahvalila se na donaciji.

Iz kompanije su naveli da su ponosni na to što su zajedno sa prijateljima Pivare prenijeli dio pozitivne energije i dobre volje ka onima kojima je podrška i prijateljska ruka zaista potrebna.

„Organizacijom Nikšićko Tamno pikado turnira realizovali smo akciju „Igrali smo za vas”, u okviru koje su se predstavnici različitih sfera javnog života okušali u pikadu i osvajanjem poena zapravo osvojili vrijednu donaciju za Udruženje mladih sa hendikepom”, kazala je menadžer korporativnih komunikacija u Pivari Natalija Milić.

Muzičari Anita Popović, Ivana Popović Martinović, Nina Žižić, Božo Bulatović, Dragan Lučić, filmski reditelj Andro Martinović, kao i predstavnici medija i on line zajednice su se u dobroj atmosferi okušali u pikadu, a prvoplasiranu ekipu činili su Božo Bulatović iz RTV Atlas i Srđan Vukčević ispred Twitter zajednice.

Galerija

Bonus video: