Nikšić: Nastavljeno asfaltiranje puteva u Župi

Do kraja jula predstavnici Opštine i MZ održaće novi sastanak na kome će precizirati koji su to putevi prioritetni da se asfaltiraju tokom ove godine
243 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 28.06.2018. 17:18h

Opština Nikšić, shodno dogovoru koji je postignut sa Savjetom mjesne zajednice Župa Nikšićka, nastavila je sa asfaltiranje puteva po selima pomenutog kraja.

“Asfaltiraju se ulice u selima Kuta, Oblatno i Zagrad, što je preostala obaveza iz 2017.godine. Na ovaj način će se umnogome poboljšati seoski putevi koji su bili u veoma lošem stanju”, kazao je Dragoljub Radulović, predsjednik MZ Župa.

Do kraja jula predstavnici Opštine i MZ održaće novi sastanak na kome će precizirati koji su to putevi prioritetni da se asfaltiraju tokom ove godine, a ista dinamika radova biće nastavljena i tokom naredne dvije godine, kako je ranije dogovoreno.

“Savjet je sa opštinom dogovorio da se do septembra uradi i glavni projekat za saobraćajnicu prema Župi, kada će se održati sastanak sa predstavnicima Vlade, opštine i firme Uniprom metali u cilju obezbeđenja sredstava za realizaciju istog”, podsjetio je Radulović.

Galerija

Bonus video: