Znakovi pored trotoara: Do Opštine desno, od nje do 20km/h

Zasad je nepoznato da li su komunalni policajci nekom napisali kaznu zbog nepoštovanja znakova koji su uznemirili prolaznike
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2013. 14:11h

Radovi na šahti na travnjaku zgrade Opštine Ulcinj očigledno ne idu predviđenom dinamikom pa su se revnosni izvođači sjetili da moraju opomenuti i upozoriti pješake na opasnost.

Tako, ako se prema Opštini uputite iz pravca tržnog centra pa kojim slučajem, umjesto trotoarom, odlučite da osjetite travu ispred gradske kuće sačekaće vas znak da je zabranjeno skretanje ulijevo, odnosno povratak na trotoar.

Ako pak, opet travnjakom a ne trotoarom, iz pravca Opštine „zapucate“ put tržnog, bićete upozoreni znakom da to ne smijete činiti brže od 20km/h, odnosno da se morate lagano udaljiti.

Iako je taj znak donekle razumljiv da ne bi trpjela trava od brojnih sprintera, onaj prvi je potpuno nejasan jer slučajnom prolazniku imperativno nalaže hodanje travnikom.

Zasad je nepoznato da li su komunalni policajci nekom napisali kaznu zbog nepoštovanja znakova koji su uznemirili prolaznike.

Galerija

Bonus video: