Još jedan humanitarni vikend u Cineplexxu

U februarskom Porodičnom vikendu je prikupljana pomoć za socijalno ugrožene porodice iz Podgorice. U akciji su građani donirali oko 550 eura i 12 paketa pomoći
1 komentar(a)
Cineplexx, Delta, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Cineplexx, Delta, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 28.02.2013. 10:34h

Crveni krst Crne Gore će se pridružiti Porodičnom vikendu, koji, 2. i 3. marta od 12 do 17 sati organizuje Cineplexx, a koji se i ovog mjeseca organizuje u znaku humanosti i solidarnosti, saopšteno je iz Crvenog krsta.

U februarskom Porodičnom vikendu je prikupljana pomoć za socijalno ugrožene porodice iz Podgorice. U ovoj akciji su građani donirali oko 550 eura i 12 paketa pomoći u vidu polovne obuće, odjeće, igračaka,... Sve donacije su iskorišćene za humanitarne pakete, koje je dobilo 20 mnogočlanih socijalno ugroženih porodica. Crveni krst Podgorice im je uručio hranu, higijenske artikle, kao i garderobu, obuću, igračke... koji su prikupljeni u ovoj akciji.

Kako je Porodični vikend u februaru uspješno realizovan, nastavljena je saradnja Cineplexxa i Crvenog krsta Crne Gore. Sva prikupljena pomoć 2. i 3. marta će biti upotrijebljena za pružanje pomoći socijalno ugroženim porodicama iz sjevernih opština.

Posjetioci će sami birati cijene za sljedeće projekcije:

  • Zvončica i tajna krila – 12:20,
  • Kralj pingvina – 11:40,
  • Haos u kući, matorci dolaze – 12:00,
  • Hrabra Merida – 11:20,
  • Koko i duhovi – 11:10,
  • Semijeva avantura – 12:50.

Donacije prikupljene na ovaj način idu u dobrotvorne svrhe, za nabavku prehrambenih i higijenskih artikala. Pored toga, posjetioci Cineplexxa koji donesu igračke, odjeću, obuću, knjige ili slatkiše biće nagrađeni besplatnim kokicama.

Volonteri Crvenog krsta će biti prisutni tokom trajanja akcije i prisutne će informisati o njenom održavanju.

Bonus video: