Sin Vesne Medenice prijetio Darku Stijepoviću

Medenica je kazala da je nakon pitanja novinara “Vijesti ” o prijetnjama Stijepoviću, od svog sina saznala da ga je zvao. Ona je istakla da to što je njen sin uradio ne opravdava
1172 pregleda 49 komentar(a)
Ažurirano: 17.02.2013. 10:19h

Sin predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, Miloš, prijetio je direktoru Centra za razvoj Durmitora i ranijem sekretaru Smučarskog saveza Crne Gore (SSCG) i NVO aktivisti Darku Stijepoviću, tvrdi Stijepović.

Stijepović je kazao da ga je juče, nakon što je u “Vijestima" objavljen tekst u kojem je nekadašnji sekretar SSCG, između ostalog odlazak skijaške reprezentacije Crne Gore na prvenstvo nazvao ski-farsom, Miloš pozvao telefonom i prijetio mu.

Učešće CG u Šladmingu je ski-farsa u organizaciji ski-legende Vesne Medenice>>>

Iako prvobitno nije znala o čemu je riječ, Medenica je, nakon razgovora sa svojim sinom, potvrdila “Vijestima” da je Miloš zvao Stijepovića.

Osim što je odlazak skijaške reprezentacije na prvenstvo svijeta u Šladmingu nazvao “ski-farsom u organizaciji ski-legende Vesne Medenice”, Stijepović je ocijenio i njeno skijaško umijeće i kazao da “koliko je ona skijaška legenda, toliko je i ova grupa ski-turista skijaši takmičari”.

“Gospođa Medenica, dok se nadmetala u skijanju, nikad u konkurenciji nije imala više od dva takmičara, tako da joj je drugo mjesto uvijek bilo zagarantovano, a bronza nije mogla biti ni teorijski”, naveo je, između ostalog, Stijepović.

Upravo zbog toga, tvrdi Stijepović, Medeničin sin uputio mu je niz psovki, uvreda i prijetnji.

“Pitao me je odakle znam činjenice o njenom skijaškoj istoriji. Rekao sam mu da znam iz smučarskog saveza Crne Gore, onda je on počeo da psuje, prijeti da će se osvetiti”, pojasnio je on, dodajući da mu se takve situacije često događaju, ali da nije očekivao da će mu prijetiti sin predsjednice Vrhovnog suda.

Medenica na skijanju na Bjelasici

Stijepović je ocijenio da je postupak mladog Medenice pokazatelj da su njegove konstatacije istinite.

"Grozno je da osoba koja se predstavlja kao predsjednica Vrhovnog suda pokazuje kakvo je kućno vaspitanje njenog sina i porodice... Ona i članovi njene familije ne bi smjeli ni u snu da pomisle da bilo kome prijete zbog glupih stvari poput toga što je neko osvojio na takmičenju”, kazao je Stijepović.

Muškarac koji se juče javio na broj telefona sa kojeg je Stijepoviću prijećeno, kazao je da on nije Miloš Medenica

"Tražiću njenu ostavku jer je nedostojna funkcije koju obavlja”, kazao je on.

Predsjednica Vrhovnog suda sinoć je kazala da je nakon pitanja novinara “Vijesti ” o prijetnjama Stijepoviću, od svog sina saznala da ga je zvao. Ona je istakla da to što je njen sin uradio ne opravdava.

“Rekao mi je da ga je nazvao, predstavio se i dao mu šansu da snima razgovor. Tada mu je rekao da može komentarisati rezultate Skijaškog saveza, ali ne i ono što je bilo prije 40 godina na način na koji to radi. Do sada nije imao nijedan prekršaj, ali ovo jeste uradio i ja to ne opravdavam”, kazala je Medenica.

Muškarac koji se juče javio na broj telefona sa kojeg je Stijepoviću prijećeno, kazao je da on nije Miloš Medenica.

Galerija

Bonus video: