Narednog vikenda dječiji ski festivala na skijalištu Javorovača

Učešće su najavile ekipe školskog i predškolskog uzrasta iz Plužina, Nikšića, Šavnika, Mojkovca, Berana, Rožaja, Pljevalja... kao i djeca iz Beograda, Užica i gosti iz Rusije
2 komentar(a)
Javorovača, Durmitor, Žabljak, skijanje, Foto: Obrad Pješivac
Javorovača, Durmitor, Žabljak, skijanje, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 14.02.2013. 11:19h

Opštinski sekretarijat za društvene djelatnosti i Ski centar "Javorovača" organizatori su dječjeg ski festivala koji će narednog vikenda održati na skijalištu Javorovača, na Žabljaku.

Šef popularnog skijališta Milika Popović kaže da su učešće najavile ekipe školskog i predškolskog uzrasta iz Plužina, Nikšića, Šavnika, Mojkovca, Berana, Rožaja, Pljevalja i još nekih crnogorskih gradova, kao i djeca iz Beograda, Užica i gosti iz Rusije.

"Mi ćemo ih dočekati sa dobro pripremljenim stazama na kojim će se odvijati takmičenje u veleslalomu i brojne igre na snijegu takođe takmičarskog karaktera. Bez obzira na njihov uzrast neće to biti nimalo revijalno jer najuspješnije čekaju sportska priznanja. I što je značajno, ovo je prilika da se mališani upoznaju i druže na ovom prostoru prepunom snijega", kaže Popović i dodaje da su za sve učesnike omogućeni popusti pa će ski pas koštati 3,5 ili ski ručak od četiri eura.

Bonus video: