STANJE NA PUTEVIMA

Obustava saobraćaja na lokalitetu Stevanovac i Lepenac

Na dijelu puta od Ski rezorta Kolasin 1450 do Ski rezorta Kolasin 1600 saobraćaj se, zbog radova, obustavlja u periodu od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati
51 pregleda 0 komentar(a)
AMSCG, Foto: Shutterstock.com
AMSCG, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 30.01.2019. 10:34h

U Crnoj Gori danas se saobraća mokrim i klizavim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

 Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac u mjestima Stevanovac i Lepenaca saobraćaj će od biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 14 sati, zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

 Saobraćaj na magistralnom putu Ulcinj – Krute je, zbog mininiranja, prekinut za sve vrste vozila.

 Na putu Krstac – Lovćen - Ivanova Korita saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

 Zbog rekonstrukcije puta Petrovac - Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 Na magistralnom putu M-2, na dionici Paštrovačka gora – Virpazar režim saobraćaje promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu geotehničkih istražnih radova.

 Na magistralnom putu Šćepan polje - Plužine – Danilovgrad, kao i na regionalnom Cetinje –Njeguši, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

 Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

 Do završetka izgradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, na ukrštanju magistarlnog puta Kamenari – Kotor i starog puta Risan – Grahovo, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

 Na dijelu puta od Ski rezorta Kolasin 1450 do Ski rezorta Kolasin 1600 saobraćaj se, zbog radova, obustavlja u periodu od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.