Podgorica: "Polo" skuplja kazne ispred "Metalke"

"Vijesti" nijesu uspjele saznati da li je automobil u kvaru, ili se neko inati sa nadležnim zbog odluke da se odnedavno i na tom mjestu naplaćuje parking
57 pregleda 21 komentar(a)
parking Metalka, Foto: Vlado Otašević
parking Metalka, Foto: Vlado Otašević
Ažurirano: 31.01.2013. 13:00h

Nepoznata osoba zaradila je najmanje sedam kazni zbog toga što je parkirala žuti "polo" na gradskom parkingu, ispred zgrade Metalke, u blizini Sahat kule.

Vozilo registarskih oznaka PG AE 677 danima niko ne pomjera sa parkinga gradskog Parking servisa, a jedna guma na automobilu je izdušena.

Novinar "Vijesti" juče je na automobilu uočio najmanje sedam kazni za neplaćanje parkinga, koje su okačene ispod brisača.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, “polo” je registrovan na ime Podgoričanina N.V.

"Vijesti" nijesu uspjele saznati da li je automobil u kvaru, ili se neko inati sa nadležnim zbog odluke da se odnedavno i na tom mjestu naplaćuje parking.

Rukovodilac službe za ekonomsko-finansijske, komercijalne poslove i marketing Jovan Rabrenović kazao je da ne zna razlog zbog kojeg se “polo” već danima nalazi na parkingu koji se naplaćuje.

"Često se događa da ljudi neće da plate. Ne znam šta je razlog, zašto je to vozilo danima parkirano na tom mjestu. Ukoliko je automobil pokvaren, ili je došlo do udesa pa vozilo mora da odstoji neko vrijeme na parking mjestu predviđenom za naplatu, vlasnik mora pismenim putem da obavijesti Parking servis, jer će u protivnom biti pisane doplatne karte", rekao je Rabrenović.

On je pojasnio da kazna za neplaćanje parkinga iznosi 20 eura, što znači da vlasnik “pola” duguje najmanje 140 eura.

Bonus video: