Na kruzer Costa Classica se možete ukrcati i u Kotoru

Brod će na svom putovanju obilaziti Split, Trst, Ankonu, Dubrovnik, Kefaloniju i Krf, a cijena krstarenja za osam dana je 290 eura po osobi
125 pregleda 2 komentar(a)
Costa Classica, Foto: Ivana Komnenić
Costa Classica, Foto: Ivana Komnenić
Ažurirano: 30.01.2013. 14:48h

Barska agencija Allegra Montenegro postigla je dogovor sa kompanijom Costa Crusies da se i ove godine putnici iz Crne Gore mogu ukrcati u Kotoru na kruzeru Costa Classica, svakog četvrtka od juna do novembra.

Brod Costa Classica jedan od 14 brodova italijanske kompanije. Dugačak je 220 a širok 30 metara.

Na 11 paluba rasporedjeno je 654 moderno opremljenih, klimatizovanih kabina, od kojih je svaka sa telefonom, sefom i televizorom.

Blizu 600 članova posade brine o 1.680 putnika kojima su na raspolaganju dva bazena, četiri hidromasažna bazena, spa centar, salon ljepote, kazino, fitnes centar, diskoteka, šoping centar, biblioteka, dječiji klub, 2 restorana, 7 različitih barova.

Predstavnica agencije Dubravka Paladin kazala je da će brod na svom putovanju obilaziti Split, Trst, Ankonu, Dubrovnik, Kefaloniju i Krf, a cijena krstarenja za osam dana - sedam noćenja je 290 eura po osobi.

"Pored ovog broda putnicima će biti omogućen ukrcaj i u Dubrovniku na brodove kompanije MSC Divina, “Fantasia” i “Armonia”, u period od marta do novembra ove godine", kazala je Paladin.

Bonus video: