Popović tvrdi da nije reketirao Glendžu

"Zašto je napad toliki u javnosti, ne znam i neću trošiti vrijeme na to. Ostajem ovdje gdje sam, ne napuštam Crnu Goru...", kazao je Popović
469 pregleda 9 komentar(a)
Danilo Popović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Danilo Popović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.01.2013. 17:28h

Predsjednik Odbora direktora Fonda za solidarnu stambenu izgradnju Danilo Popović demantovao je optužbe vlasnika firme “GP Cetinje” Duška Glendže da ga je izbacio iz posla izgradnje stanova, jer nije želio da mu daje procenat od deset odsto od ukupnog iznosa dogovorenih radova.

Popović je kazao da mu je “ispod nivoa” da komentariše Glendžine izjave, ocijenivši da postoji sud i pravda koji će pokazati ko je u pravu.

"Na javnom tenderu svako ima pravo da se prijavi, a biće izabran onaj ko ponudi najbolje uslove. Sve je to lako dokazati. Zašto neko želi tako da me predstavi, to je njegov problem i mnogo me ne uzbuđuje", kazao je Popović.

Glendža: Nijesam pristao da plaćam reket Danilu Popoviću>>>

Fond za stambenu izgradnju: Jeftiniji smo za najmanje četvrtinu>>>

Dobro se zarađuje: Stanovi solidarnosti po tržišnoj cijeni>>>

On je naveo da je lako provjeriti da nije “toliki bogataš”, jer ima dugove i kredite koje otplaćuje. Većina radnika u Crnoj Gori, tvrdi, ima veću kuću od njega.

"Zašto je napad toliki u javnosti, ne znam i neću trošiti vrijeme na to. Ostajem ovdje gdje sam, ne napuštam Crnu Goru...", kazao je Popović.

On je istakao da je Glendžino preduzeće u stečaju, “što najbolje pokazuje kako je poslovao”.

"Nije radio samo sa Fondom... Fond je sve radio preko tendera, sve se može dokazati", kazao je Popović.

Bonus video: