Delta City: U 2012. smo imali preko 4 miliona posjetilaca

"Najbolja najava onoga što nam slijedi u ovoj godini svakako jeste koncert i druženje sa učesnicima Prvog glasa Srbije"
68 pregleda 2 komentar(a)
delta, Foto: Vesko Belojević
delta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 24.01.2013. 11:10h

Šoping-mol Delta City u 2012. godini posjetilo je 4.300.000 posjetilaca, što je tri stotine hiljada više nego u 2011. godine, saopšteno je iz Delta Citija.

"Delta City je i u prethodnoj godini značajno obogatio svoju šoping ponudu, čime je potvrdio epitet mjesta sa jedinstvenim iskustvom kupovine u Crnoj Gori, kroz dolazak novih svjetskih brendova, ali i organizovanje raznovrsnih zabavnih i kulturnih događaja. U 2012. godini priredili smo više od 100 različitih događaja, što još jednom potvrđuje da je Delta City sinonim za najbolji provod u gradu", piše u saopštenju.

Tvrde da su brojna iznenađenja i noviteti posjetioce Delte dočekali već početkom januara, a najavili su da će u narednim mjesecima opravdati nagradu za najbolju kompaniju dodjeli TOP-a "Biramo najbolje 2012", za doprinos razvoju i unapređenju turizma Glavnog grada - Podgorica.

"Najbolja najava onoga što nam slijedi u ovoj godini svakako jeste koncert i druženje sa učesnicima Prvog glasa Srbije koji ćemo organizovati početkom februara mjeseca", navodi se u saopštenju.

Bonus video: