Džip sudije za prekršaje okovao prijatelj zbog prodaje badnjaka

Džip je dva dana bio parkiran i vezan na raskrsnici kod Tarinih garaža, kako bi se obezbijedila što bolja lokacija za prodaju badnjaka
511 pregleda 11 komentar(a)
Džip vezan za semafor, Foto: Zoran Đurić
Džip vezan za semafor, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.01.2013. 17:37h

Sudija za prekršaje Osnovnog suda u Danilovgradu Čedomir Raičević vlasnik je džipa koji je uoči Badnjeg dana lancima bio vezan za semafor na raskrsnici na Zabjelu.

Raičević je potvrdio "Vijestima" da je vlasnik za stub "pripetog" "landrovera", registarskih oznaka PG BJ680.

Sudija, međutim, tvrdi da on nije lancima vezao džip, ali je odbio da odgovori ko je "okovao" njegov automobil.

On je pojasnio da je džip dva dana bio parkiran i vezan na raskrsnici kod Tarinih garaža, kako bi se obezbijedila što bolja lokacija za prodaju badnjaka.

"Tačno je, džip je moj, ali ga nisam ja vezao za semafor i ostavio tu. Mene je lično kao čovjeka zabolio taj tekst (objavljen u 'Vijestima') i tri noći nijesam mogao da spavam. Čovjek koji je to uradio ostavio je džip pored puta da bi zauzeo mjesto radi prodaje badnjaka, a trebalo je da se potrudite i da ga pronađete, a ne ovako", kazao je Raičević "Vijestima".

On je odbio da saopšti ime čovjeka koji je svezao džip lancem, koji je "služio kao oslonac za izlaganje badnjaka".

"Mogli ste doći neki drugi dan i čovjeka koji je to uradio pitati zašto je tako postupio. Ne kažem da je to ispravno, ali ste morali naći čovjeka koji je to uradio. Lanac je postavljen da bi se na njega prislonili badnjaci", pojasnio je Raičević.

Ekipa "Vijesti" je dva puta obilazila svezani automobil, ali nije zatekla ni vlasnika, ni korisnika vozila koji se, navodno, pripremao za prodaju badnjaka.

U Komunalnoj policiji su od novinara “Vijesti” saznali za slučaj i saopštili da će poslati ekipu da utvrdi o čemu je riječ. Obećali su da će se zvanično oglasiti, ali to nijesu učinili.

Šef Službe za održavanje u radnoj jedinici “Semafori i rasvjeta” Zoran Vučetić kazao je "Vijestima" da nikada nije čuo ništa slično i da je čovjek koji je parkirao i svezao automobil - prekršio zakon.

Bonus video: