Zastrašujući smimci vožnje motorom: Na zadnjem točku 200 na sat

Vozača motora, najvjerovatnije “suzukija”, registarskih oznaka BR AJ56, ugrožava svoj i život drugih ljudi, dok dvojica momaka snimaju i ushićeno komentarišu
871 pregleda 42 komentar(a)
Ažurirano: 08.01.2013. 21:11h

Vožnja motorom na jednom točku pri brzini od "preko 200 kilometara na čas" i suludo preticanje automobila, djelić je repertoara koji su posjetioci sajta YouTube mogli da vide u snimku, koji je objavila osoba pod imenom Stefan Radović.

Nakon pisanja "Vijesti" video je uklonjen sa YouTubea.

Na dvominutnom snimku, koji je Radović postavio 6. januara, vidjela se vratolomna vožnja motorom, najvjerovatnije "suzukijem", magistralnim putem prema kružnom toku na Zabjelu i obratno.

Vozača motora registarskih oznaka BR AJ56 snimaju dva momka, najvjerovatnije njegovi prijatelji, dok kraj njih prolazi zastrašujućom brzinom.

Velikom brzinom na jednom točku na magistrali ka Zeti

Na početku snimka vozač u crnom, sa crno-bijelom kacigom, juri na zadnjem točku, a kasnije se zaustavlja na prednjem. Sudeći po snijegu koji se vidi na vrhu u pozadini, čini se da je snimak nastao ove zime...

Jedan od komentara postavljen ispod video je glasio - “ Bog neka te čuva, kao što te čuvao dosad”

Dok prolazi pored njih munjevitom brzinom, jedan od momaka dodaje: "Pogledaj o'kle ga je podiga', upri ga druže, što radiš to avetinjo jedna!".

“Iša' je, svega mi, jedno 250! Viđi ga druže, jedno trista ide... Što je ovo druže, kakva avetinja, majko mila”, ushićeno uzvikuju.

Teško je reći sa kakvom kaznom bi se suočila “mlada nada”, kako vozača zovu “snimatelji”, zbog po život opasne vožnje, s obzirom na to da su novim Zakonom o saobraćaju predviđene oštre kazne i za puno blaže prekršaje.

Zaustavljanje na prednjem točku

“O, stari, vidi kako ga vozi... Zamisli, do kraja pravca... Ode on do kraja, ihaa. Opa, spuštaj ga mali. Pogledaj kako ga je zaletio brate”, čuju se ushićeni komentari na postavljenom snimku.

Za dva dana koliko je snimak bio postavljen pogledalo ga je 170 posjetilaca YouTubea, a od dva postavljena komentara jedan je glasio: “ Bog neka te čuva, kao što te čuvao dosad”.

Ista osoba je u protekle dvije godine na YouTube postavila 14 snimaka, sa sličnim vratolomijama na motoru, dužine od nekoliko sekundi do nekoliko minuta.

Ludorije objavljuje već godinu dana

Radović je prije sedam mjeseci objavio šestominutni snimak vožnje po gradu, na kojem se vidi kako vozač motorom velikom brzinom pretiče svako vozilo koje mu se nađe na putu.

Taj snimak je pogledalo 3.416 ljudi, od kojih se 42 izjasnilo da im se sviđa, a samo dvoje da im se ne dopada. Dva mjeseca ranije, Radović je objavio snimak od sedam minuta koji je pogledalo 2.215 ljudi, na kojem su, uglavnom na poligonu, prikazane akrobacije sa motorom.

Na tom snimku navedeno je da je “One of the best - Stefan Radović” i da je za kameru i montažu bio zadužen Boris Ilinčić. Upućena je i poruka gledaocima snimka “da to ne probaju kod kuće”.

Na snimku objavljenom prije godinu, a koji je na sajtu YouTube pogledalo 69.329 ljudi, jedan od posjetilaca je prokomentarisao da bi i čuveni italijanski motociklista Valentino Rosi bio “ponosan na njega”.

Na tom snimku objavljena je i, navodno, Radovićeva fotografija.

Galerija

Bonus video: