Džip vezan lancem za semafor

Džip podgoričkih tablica PG BJ 680 “zavezan” je za semafor prije dva dana, a na istom mjestu nalazio se i juče poslije podne
88 pregleda 15 komentar(a)
Ažurirano: 05.01.2013. 10:00h

Na Zabjelu, na raskrsnici kod Tarinih garaža, vlasnik džip „landrovera”, svoj četvorotočkaš “vezao” je lancem za semafor.

Džip podgoričkih tablica PG BJ 680 “zavezan” je za semafor prije dva dana, a na istom mjestu nalazio se i juče poslije podne.

“Nikad nisam do sada čuo nešto slično, ali svakako zakonski nije dozvoljeno. Situacija je zaista neobična i vjerovatno ćemo poslati nekog iz dežurne službe da vidi o čemu se radi, kazao je kroz smijeh šef Službe za održavanje u radnoj jedinici “Semafori i rasvjeta” Zoran Vučetić.

Iz policije “Vijestima” je saopšteno da je slučaj u nadležnosti Komunalne policije.

U Komunalnoj policiji od novinara “Vijesti” su saznali sinoć za slučaj i saopštili da će poslati ekipu da utvrde o čemu se radi.

Nakon što ih je novinar ponovo pozvao da vidi da li su bili na licu mjesta, rečeno je da je ekipa na terenu, ali da će “Vijesti”tek u ponedjeljak dobiti zvanični odgovor o slučaju.

Da kultura nije jača strana nekim Podgoričanima bila i ranije, svjedoči i stara fotografija sa izložbe “Podgorica za nezaborav” Momira Matovića, prošle godinu u holu KIC “Budo Tomović”, na kojoj se vidi vezan magarac u Bokeškoj ulici za drvo, a pored je parkiran automobil.

Galerija

Bonus video: