i do 15 stepeni

Micev: Za doček neće biti kiše

Posljednjeg dana ove godine biće sunčanih intervala, a najluđa noć će proteći bez padavina
3 komentar(a)
branko micev, Foto: Luka Zeković
branko micev, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.12.2012. 09:24h

Narednih dana meteorolozi očekuju stabilno vrijeme bez padavina, tako da svi koji žele da najluđu noć provedu na otvorenom ne bi trebalo da imaju razloga za brigu.

“U subotu u centralnim i primorskim oblastima očekuje se pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima sa nešto više oblačnosti i vjetrovito. Na sjeveru će se zadržati pretežno oblačno sa slabim snijegom a zbog jakog vjetra moguća je pojava mećava. U jutarnjim i prijepodnevnim satima sjeverni vjetar će biti jak i vrlo jak na udare, a tokom dana će oslabiti. U nedjelju, posebno u kontinentalnim oblastima, očekujue se jak jutarnji mraz sa temperaturam i do minus 10. Tokom dana očekujemo primjetan porast temperature od iznad prosječnih plus pet na Žabljaku do plus 17 na primorju”, kazao je za “Vijesti” meteorolog Branko Micev.

Posljednjeg dana ove godine biće sunčanih intervala, a najluđa noć će proteći bez padavina.

“Za ponedjeljak i utorak očekuje se pretežno sunčano. Biće od dva do 10 stepeni na sjeveru, a u centralnim i primorskim krajevima temperatura će biti između 10 i 15 stepeni. U srijedu će biti pretežno sunčano, ali sa povećanjem oblačnosti. Naredna tri dana očekuje nas promjenljivo vrijeme sa uslovima za slab snijeg na sjeveru i slabu kišu na jugu”, najavio je Micev.