Doček Nove godine u PG: Iće i piće za 30-ak eura

U mnogim lokalima organizuju doček Nove godine, ali bez „zvučnih” imena iz svijeta muzike
556 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 28.12.2012. 08:43h

U mnogim lokalima u Podgorici i ove godine će biti organizovan doček Nove godine, a cijena ulaznice, u koju je uračanuta hrana i piće, iznosi najmanje 30 eura.

S obzirom na to da već godinama nema organizovanog dočeka na otvorenom, građani mogu da biraju između noćnih klubova, restorana i kafana.

Ugostitelji se ne mogu pohvaliti da su uspjeli da obezbijede “zvučna” imena iz svijeta muzike za najluđu noć.

U klubu “Touch” od 22 sata nastupa Miloš Radulović i bivši učesnik emisije “Let ka zvijezdama” Dušan Mandić Šejn. Cijena ulaznice je 30 eura, uz neograničenu konzumaciju pića, mezu i iznenađenja...

Na brodu “Plavnica” nastupiće DJ Braja. Cijena karata za muškarce iznosi 40, a za djevojke 30 eura, uz neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Diskoteka “Cruiser” za doček je organizovala nastup Jelene Milošev i Danila Đinovića. Ulaznica za muškarce je 40, za dame 35 eura, a u cijenu je uračunata konzumacija za cijelu noć. Prvog januara u tom klubu nastupiće zvijezda Granda Milica Pavlović, a ulaz je 10 eura.

Cijena ulaznica za provod u “Scotish pub Highland” je 35 eura za muškarce, a za dame 30. U cijenu su uključeni hrana i piće. U lokalu “Soul to soul” u 21 čas počinje “Funky Bastards New Years Eve”.

Iz diskoteke “Mint” pozvali su građane na “'najelegantniji doček” uz Magic band, a ulaz košta 10 eura.

“Dobar odabir izvođača za novogodišnju noć, uz dobar provod do sitnih jutarnjih časova doprinijeće da u Mintu sa odabranim društvom provedete najbolji doček do sada”, poručili su iz kluba.

Za reprizu dočeka nastupiće Srećko Savović, dok će 2. januara goste zabavljati Šako Polumenta.

“Buda bar” organizuje “najelitniji doček” Nove godine u Podgorici.

“Svi koji su bili gosti prethodnih godina u 'Buda baru', mogli su da uživaju u kvalitetnom muzičkom programu sa poznatim izvođačima i vreloj atmosferi, kojoj jednostavno niko nije mogao odoljeti”, tvrde iz kluba.

Ove godine nastupaće Atlas bend i DJ Fame, a ulaznica košta 50 eura.

“U cijenu karte uračunata je neograničena konzumacija jednog broja pića - Vodka, Gin, Johnny Walker, Ballantine's, Jagermeister, pelinkovac, domaće rakije, Baileys, Martini, Campari, niksićko, Beck's i staropramen pivo, vina Plantaža, sokovi gazirani i negazirani, a na svakom stolu u klubu biće postavljen tanjir meze”, naveli su iz “Buda bara”.

Mnogi će i otputovati za praznike.

Ivan Šarac će Novu godinu dočekati sa društvom u Igalu.

Olja će sa drugaricama u Krakov, a Ana Lukić planira da najluđu noć provede u jednom beogradskom noćnom klubu.

Istanbul najtraženiji

U turističkim agencijama tvrde da će mnogi građani Novu godinu dočekati u inostranstvu, a najveće interesovanje vlada za Istanbul.

Srđa Kovačević iz turističke agencije “Galileo” rekao je “'Vijestima”' da je vladalo veliko interesovanje za putovanje avionom i da su sve aranžmane rasprodali.

“Popunjena su sva mjesta za šestodnevne aranžmane za Istanbul i Napulj, petodnevni za Siciliju, Prag, Budimpeštu i Krakov...”, kazao je Kovačević.

Kada je riječ o dočeku u Crnu Goru, građani najčešće biraju Žabljak. Najjeftiniji aranžman za Istanbul košta 260 eura, a za Žabljak 200 eura.

Galerija

Bonus video: