Herceg Novi: Dio prihoda od naplate parkinga za unapređenje uslova u školi

Parking oko škole će biti naplaćivan tokom cijele godine, ali će se tokom školske godine zaposleni u školi na tom dijelu parkirati sa posebnim karticama
1 komentar(a)
Forte Mare, Herceg Novi, Foto: Shutterstock
Forte Mare, Herceg Novi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.06.2018. 11:46h

Iz „Parking servisa Herceg Novi“ obavještavaju da će dio sredstava od naplate parkinga kod osnovne škole Dašo Pivičić biti uplaćen toj obrazovnoj ustanovi..

Riječ je o zamljištu koje je vlasništvo škole, odnosno Minisarstva obrazovanja.

“Uz saglasnost za saradnju borda direktora “Parking servisa” i školskog Odbora stupilo se u poslovnu saradnju sa školom radi iscrtavanja i naplate parkinga oko škole, kao i u školskom dvorištu.

Dio zarađenih sredstava će se mjesečno uplaćivati Osnovnoj školi „Dašo Pavičić“, s obzirom da je parking na njihovom zemljištu, od čega će biti renoviran školski prostor i obezbijeđena nova učila za učenike. Prestali dio zarađenih sredstava će biti usmjeren na uređenje ulice oko škole”, navedeno je iz Parkong servisa.

Parking oko škole će biti naplaćivan tokom cijele godine, ali će se tokom školske godine zaposleni u školi na tom dijelu parkirati sa posebnim karticama. Dvorište škole će biti uređeno za parkiranje vozila samo dok traje školski raspust, do 20.08.2018. godine.

Bonus video: