CEDIS: I danas višesatna isključenja struje

U Nikšiću, od devet do 14 sati, bez struju će ostati Pilatovci, Vučji Do, Bratogošt, Obljaj, Rvana Gora, Bjelica, Vrbica, Ubla i Crkvice, a od devet do 15 sati Mratinje i repetitor Mratinje
345 pregleda 1 komentar(a)
struja, isključenje struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenje struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.06.2018. 07:09h

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova bojila dobiće Cijevna, Balijače, Balabani, Golubovci, Berislavci, Mahala, Mataguži.

U Podgorici su, zbog radova na mreži, u naselju Vrela mogući kratkotrajni prekidi u napajanju električnom energijom u periodu od osam do 13 sati.

Bez struje će od osam sati i 30 minuta do 13 sati biti dio naselja Kuće Rakića, a od devet do devet sati i 30 minuta stara zgrada Vlade, u Bulevaru Jovana Tomaševića.

Bez struje će od devet do 13 sati biti dio Zlatica, Mosor, Peuta, Smokovac, Gornja i Donja Vrbica, repetitor Sjenica i dio Meduna, Gornji i Donji Rogami, Miletine njive, Vranjske njive, dio Veljeg brda, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola strana i dio naselja oko TS 220/110 kV Zagorič.

U Budvi će, od devet sati do 13 sati, bez struje ostati naselje Petrovac, a od deset do 11 sati i 30 minuta naselje Bentonit, Medigovići i Novoselje.

Na Cetinju, od deset do 13 sati, struju neće imati dio Bulevara Crnogorskih junka, dio ulice Peka Pavlovića, Žabljak Crnojevića, Dodoši, Kraće do, Šinđon, Meterizi, Kokošice, Dobrska župa, Đalci, Češljari, Gospoštine, Pipac, Cerov Pod, Jankovića krš, Rvaši, Drušići, Prevlaka, Karuč i Bobija.

U Nikšiću, od devet do 14 sati, bez struju će ostati Pilatovci, Vučji Do, Bratogošt, Obljaj, Rvana Gora, Bjelica, Vrbica, Ubla i Crkvice, a od devet do 15 sati Mratinje i repetitor Mratinje.

U Baru i Sutomoru, od devet do deset sati, bez struje će biti naselje kod Pribojskog odmarališta, Mirišta i dio naselja Haj Nehaj, a od deset do 11 sati donji dio naselja Zagrađe i Đuričine vode.

U Tivatu, od osam do 14 sati, struju neće imati Gornje Seljanovo i Tomičići, a od deset do 15 sati Dobrota, Mravinjak i okolina Pomorske škole.

U Berananama, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio Bubanje, dok u Bijelom Polju od devet do 15 sati struju neće imati Čokrlije, Grab, Pavino Polje, Kovren, Gorice, Bliškovo, Ponikvice, Stožer.

U Kolašinu će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje ostati Drpe, a od osam do 13 sati Đuđevina.

U Petnjici, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Godočelje, Lješnica, Tucanje, Vrševo, Orahovo, Petnjica, Lagatori, Đuđ, Murovac, Javorovo, Radmanci, Ponor, Dobrodole, Vrsajke, Bor, Savin Bor, Kruščica i Dašča Rijeka.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, struju neće imati Bjeloševina, Strahov Do Puzići , Preari i ulica Narodne revolucije.

U Rožajama će, od devet sati do14 sati i 30 minuta, bez struje biti Carine.

U Šavniku, od osam do 18 sati, bez struju ostaće niskonaponska mreža Duži, Dubrovsko i Gornje polje, a od deset do 15 sati Petnjica.

Bonus video: