Novogodišnja zabava za najmlađe u Delta sitiju u organizaciji TV Vijesti

Pored TV Vijesti organizator akcije je i Međunarodni klub žena, a prijatelji akcije su firme "Bambi" i "Klikovac" koji su donirali dio paketića
59 pregleda 0 komentar(a)
Sergej Ćetkovic koncert Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Sergej Ćetkovic koncert Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.12.2012. 09:25h

Međunarodni klub žena i TV Vijesti 20. decembra, u 12 sati, u Delta sitiju organizuju novogodišnju zabavu i dodjelu paketića učenicima Resursnog centra za djecu i omladinu.

Gost će biti pjevač Sergej Ćetković koji će djeci uručiti paketiće ali i premijerno u Podgorici, otpjevati njegov najnoviji hit.

Uz to - svi posjetioci će moći da kupe i DVD snimljen na koncertu poznatog pjevača i tako pomognu dnevnom centru "Zračak nade" iz Pljevalja kojem ide sav prihod od prodatih DVD-jeva.

Prijatelji ove društveno-odgovorne akcije su i firme "Bambi" i "Klikovac" koji su donirali dio paketića.

A od 17. decembra je u toku još jedna akcija koju podržava TV Vijesti.

NVO "Banka hrane" je započela humanitarno kićenje jelki i sakupljanje poklona pod nazivom "Podijeli radost“.

Takođe u Delta sitiju, do 22. decembra - svi koji žele da uljepšaju praznike djeci iz dnevnih centara širom Crne Gore ali učenicima Zavoda za lica sa oštećenjima sluha i govora u Kotoru - mogu da ostave poklone ispod jelki namijenjenih upravo njima i učestvuju u njihovom kićenju.

Završnica manifestacije biće održana 22. decembra u 12 sati – takmičenjem za najljepše okićenu jelku, nastupom škole za muziku i balet "Vasa Pavić" iz Podgorice, hora "Zvjezdice" i kluba "Matrix".

Nezavisni dnevnik, portal i televizija Vijesti će do kraja decembra donirati i knjige iz edicija ND Vijesti.

No, ni tu nije kraj. Posebno iznenađenje u novogodišnjoj noći biće VIP izdanje popularne emisije “Prave riječi” od koje će sav prihod biti doniran u humanitarne svrhe.

U Novu godinu uđite sa televizijom Vijesti na kojoj će za djecu iz doma Mladost u Bijeloj pjevati Nikola Đuričko, glumica Tamara Dragićević, Predrag Vasić, Nataša Beklavac, Milena Vučić, Bojan Marović, Ana Bebić I Saša Kovačević.

Bonus video: