Aerodrom u Podgorici otvoren

z Službe informacija aerodroma Podgorica saopšteno je da će večeras poletjeti i drugi avion te kompanije
123 pregleda 7 komentar(a)
Aerodrom Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Aerodrom Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 16.12.2012. 21:59h

Aerodrom Podgorica otvoren je za saobraćaj, te je večeras u 20.10 avion "Montenegro erlajsa" poletio za Beograd.

Iz Službe informacija aerodroma Podgorica saopšteno je da će večeras poletjeti i drugi avion te kompanije, takođe za Beograd.

Zbog smanjene vidljivosti i loših meteo uslova na podgoričkom aerodromu, aerodrom je ranije proglašenim zatvorenim do daljnjeg, pa je došlo do pomjeranja letova "Montenegro Airlinesa".

"U kašnjenju je kompletan saobraćaj koji kreće sa podgoričkog aerodroma, što se odnosi i na ostale avio-kompanije", navodi se u ranijem saopštenju.

U saopštenju je tada rečeno da stručne službe "Montenegro Airlinesa" takođe ne znaju da li će i kada moći da pristupe realizaciji letjenja.

"U medjuvremenu, koliko to okolnosti dozvoljavaju, odrađujemo neke zemaljske transfere putnika do Tivta, kako bi se tivatski aerodrom koristio kao alternacija Pomjereni letovi su brojni, kako prema Beogradu, tako i prema drugim destinacijama kao sto su Cirih, Frankfurt, Rim, Ljubljana. Da li ce i charter letovi za Bari i Napulj takodje kasniti, u ovom trenutku je neizvjesno" navode iz "Montenegro Airlines-a".

Iz te kompanije izrazili su žaljenje zbog problema. "Uvjeravamo putnike da će, čim aerodromske službe proglase aerodrom otvorenim, letjenje biti realizovano" zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: