I parking je luksuz: Garaža u Budvi na prodaju za 25.000 eura

Za taj iznos sada se može kupiti, primjera radi, garsonjera u Podgorici ili jednosoban stan u Bijelom Polju, Beranama ili Nikšiću
0 komentar(a)
garaža Budva, Foto: 4321.co.il
garaža Budva, Foto: 4321.co.il
Ažurirano: 15.12.2012. 16:50h

Da je postalo luksuz imati svoje parking mjesto u strogom centru Budve, najbolje svjedoči i oglas za prodaju garaže iza hotela „Avala“ u naselju Gospoština, po cijeni od čak 25.000 eura.

Za taj iznos sada se može kupiti, primjera radi, garsonjera u Podgorici ili jednosoban stan u Bijelom Polju, Beranama ili Nikšiću.

U jeku najavljenog početka izgradnje kompleksa solitera u kontakt zoni Starog grada, gotovo je nemoguće naći slobodno parking mjesto, izuzev na parkiralištima koja se naplaćuju.

Međutim, kada dođe ljetnja sezona, stanari obližnjih zgrada nemaju ni tu privilegiju, jer su gotovo sva parkirališta u centru grada od ranih jutarnjih sati prebukirana.

Izgradnja solitera na parkingu pored dječjeg vrtića, te najavljeni početak izgradnje hotela „Porto Budva“ na ostatku tog parkirališta, kao i solitera na mjestu supermarketa “Roda”, koji će dijelom zauzeti i parkiralište kojim gazduje JP „Parking servis“, izbrisaće iz „ponude“ gotovo 200 parking mjesta.

Sama ta situacija je možda i navela domišljatog vlasnika garaže da je dobro unovči. Kako se navodi u oglasu objavljenom na sajtu www.4321.co.il, garaža iza hotela “Avala”, na svega stotinu metara od Starog grada, ima i svoj video-nadzor.

Bonus video: