Bogdanoviću uručena Studija o razvoju turizma na Cetinju

Studiju su izradile studentkinje barskog Fakulteta za turizam - Andrea Kavarić, Ivana Bokan, Jelena Miljanić, Seida Metović i Tina Teodorović
115 pregleda 4 komentar(a)
Sanja Vlahović, Aleksandar Bogdanović, Foto: Danijela Lasica
Sanja Vlahović, Aleksandar Bogdanović, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 13.12.2012. 15:51h

Studenti i predavači Fakulteta za turizam iz Bara dodijelili su gradonačelniku Prijestonice Cetinje Aleksandru Bogdanoviću Studiju o razvoju turizma na Cetinju.

Radi se o prvom dokumentu te vrste koji se tiče Cetinja.

Studiju o razvoju turizma u Prijestonici Cetinje izradile su studentkinje Fakulteta za turizam Andrea Kavarić, Ivana Bokan, Jelena Miljanić, Seida Metović i Tina Teodorović.

Dokument je kreiran pod mentorstvom asistentkinje dr Ive Bulatović, a konsultanti su bili ministarka nauke i predavač na Fakultetu za turizam prof. dr Sanja Vlahović, te dr Ana Tipković – predavač na predmetu menadžment turističkih destinacija.

Studiju je gradonačelniku Prijestonice Cetinje Aleksandru Bogdanoviću uručila ministarka nauke prof. dr Sanja Vlahović.

"Moje je zadovoljstvo što sam bila u prilici da, zajedno sa studentima, radim na ovoj Studiji, koja predstavlja podršku razvoju Cetinja.

Takođe, sada mogu reći da smo ispunili dva ključna cilja, koji su bili i naš motiv da krenemo u izradu Studije o razvoju turizma u Prijestonici Cetinje", istakla je ministarka Vlahović.

Bogdanović se zahvalio timu Fakulteta za turizam na naporima i temeljnom radu, i kazao da će taj dokument biti od izuzetne koristi brojnim subjektima, počev od gradske uprave, sve do Turističke organizacije grada.

Bonus video: