Put Podgorica-Kolašin i Nikšić-Vilusi zatvoreni za šlepere

Iz AMSCG navode da su na jugu zemlje putevi mokri zbog kiše, dok na sjeveru ima poledice
78 pregleda 2 komentar(a)
Kiša, Mokri putevi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Kiša, Mokri putevi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 08.12.2012. 12:58h

Put Podgorica-Kolašin i Nikšić-Vilusi zatvoreni su zbog lošeg vremena za šlepere i kamione sa prikolicom, saopšteno je iz Uprave policije.Iz Operativnog štaba za vanredne situacije ranije je saopšteno da će ciklon danas usloviti kišu jakog inteziteta u centralnom dijelu zemlje i na primorju, a susnježicu i snijeg na sjeveru.

Iz Auto-moto saveza (AMSCG) savjetuju vozače da zbog najavljenog nevremena izbjegavaju putovanje.Iz AMSCG navode da su na jugu zemlje putevi mokri zbog kiše, dok na sjeveru ima poledice.Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj će potpuno biti obustavljen. U tom periodu sapbraćaće se putem preko Tivta.Na magistralnom putu M-2 u mjestu Dobrota, zbog izgradnje prolaza za pješake, saobraćaće se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom lokalnim putem kroz Dobrotu.Saobraćaj za sve vrste motornih vozila biće zatvoren do 21. decembra na starom putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo na desnoj traci, zbog pripremnih radova za izgradnju potpornih zidova. U tom periodu saobraćaće se za naizmjenično jednom kolovoznom trakom.Na dionici Jaz-Budva, na magistralnom putu Lepetani-Petrovac u mjestu Mogren zbog sanacije kosine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično saobraća se na dionicama Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu Debeli Brijeg-Kamenari, uslijed sanacije klizišta u mjestu Kumbor, na magistralnom putu Petrovac-Podgorica u mjestu Donji Bukovik. i na starom putu Podgorica - Danilovgrad poslije skretanja za Malo brdo.

U 24 nezgode jedna osoba povrijeđena

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena.Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 407 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 65 prekršajnih prijava.Policija je oduzela 65 vozačkih dozvola i par registarskih tablica.

Bonus video: