RK Lovćen pomaže Ivani, Anderi i Sari: Sav novac od ulaznica za liječenje

Iz tog kluba pozivaju sve ljubitelje rukometa da svojim prisustvom pomognu humanitarnoj akciji „ Za Ivanu,Andreu i Saru“
60 pregleda 2 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Vesko Belojević
Rukometaši Lovćena, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.12.2012. 15:17h

Rukometni klub Lovćen sa Cetinja, iako se i sam nalazi u nezavidnoj finansijskoj situaciji, odlučio je da koliko je u njegovoj moći, pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Naime, tri mlade Cetinjanke Ivana, Andrea i Sara, koje boluju od celebralne paralize, prošle godine su takođe zahvaljujući pomoći dobrih ljudi, otišle na operaciju u Rusiju, koja im je mnogo pomogla.

Međutim, jedna operacija nije dovoljna, tako da su djevojčice i njihovi roditelji prinuđeni da sakupe novac za još jednu operaciju. Toj akciji pridružio se i RK Lovćen, koji će u nedjelju ulaz na utakmicu protiv banjaljučkog Borca, naplaćivati euro, a sav novac donirati pomenutim djevojčicama.

Treba napomenuti da je ulaz na sve dosadašnje utakmice crnogorskog prvaka bio slobodan.

Iz tog kluba pozivaju sve ljubitelje rukometa da svojim prisustvom pomognu humanitarnoj akciji „ Za Ivanu,Andreu i Saru“.

Inače, utakmica posljednjeg kola SEHA lige za ovu godinu, odigraće se u nedjelju (9. decembar), u sali SRC "Lovćen" na Cetinju, sa početkom u 18 časova.

Bonus video: