Dođite da se družimo na bazaru "Humanost spaja svjetove"

Novinari TV Vijesti prodavaće poslastice koje će sami pripremati, dok će novina i portal Vijesti donirati veliki broj knjiga – od čije prodaje prihod ide u humanitarne svrhe
0 komentar(a)
Novogodišnji bazar Delta, Foto: Boris Pejović
Novogodišnji bazar Delta, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 07.12.2012. 11:23h

Televizija Vijesti, novina Vijesti i Portal Vijesti će, u skladu sa principima društveno-odgovornog poslovanja učestvovati na humanitarnom bazaru "Humanost spaja svjetove", koji se 8. decembra od 10 do 18 časova održava u Delta sitiju.

Na bazaru, koji organizuje Međunarodnog klub žena u Crnoj Gori, učestvovaće preko 20 ambasada stranih država u Crnoj Gori.

"Posjetioci će imati rijetku priliku da na jednom mjestu nađu proizvode iz različitih zemalja, kao i da isprobaju specijalitete raznovrsnih svjetskih kuhinja. No, novina ovogodišnjeg bazara je i to što će TV lica Televizije Vijesti učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji i prodavati poslastice koje će same pripremati, dok će novina i portal Vijesti donirati veliki broj knjiga – od čije prodaje cjelokupan prihod ide u humanitarne svrhe".

Prikupljena sredstva su namijenjena za kupovinu dijagnostičke opreme za Onkologiju, kao i opremu za reanimaciju - Urgentnog odjeljenja Kliničkog Centra u Podgorici.

"Ovo nije jedina društveno odgovorna akcija TV Vijesti u decembru. Pridružili smo se i Banci hrane u organizaciji prikupljanja poklona i kićenju jelki za djecu iz dnevnih centara širom Crne Gore. TV Vijesti će, krajem decembra, u specijalnom izdanju popularne emisije Prave riječi ugostiti brojne pjevače i glumce i sav prihod će biti uplaćen u humanitarne svrhe", saopšteno je iz TV Vijesti.

Bonus video: