Fetahović: Magistrirao sam sa najvišom ocjenom

Prethodno sam završio Mašinski fakultet u Beogradu sa prosječnom ocjenom 8,37 i ocjenom na diplomskom ispitu 10”
630 pregleda 10 komentar(a)
Studenti, ekonomski fakultet, Foto: Luka Zeković
Studenti, ekonomski fakultet, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.11.2012. 09:15h

Magistar Ćazim Fetahović reagovao je na tekst “Za pet godina 500 magistara”, objavljen u “Vijestima” 23. novembra 2012. godine. U njegovom reagovanju se navodi:

“U vašim dnevnim novinama 'Vijesti', u rubrici društvo, objavili ste članak u kojem ste iznijeli niz paušalnih ocjena i generalizacija o svršenim magistrima postdiplomskih studija Ekonomskog fakulteta u Podgorici, koje čitaoce navode na pogrešan zaključak. S obzirom na to da je u tekstu pomenuto i moje ime, radi pravilne informisanosti vaših čitalaca, u skladu sa zakonom, želim vam ukazati na sljedeće činjenice:

Postdiplomske magistarske studije Ekonomskog fakulteta u Podgorici, smjer Evropske ekonomske integracije, upisao sam studijske 2006/07. godine i 9. aprila 2008. godine odbranio magistarski rad na aktuelnu temu 'Pridruživanje Crne Gore EU – Postizanje mobilnosti građana u oblasti rada i obrazovanja'. Postdiplomske studije sam završio sa prosječnom ocjenom 9,75. Komisiju Nastavno-naučnog vijeća fakulteta za ocjenu i odbranu magistarskog rada činili su prof. dr Gordana Đurović (predsjednica), prof. dr Žarko Božović i docent dr Milivoje Radović. Magistarski rad i javna odbrana ocijenjeni su najvišom ocjenom.

Javnoj odbrani mog magistarskog rada prisustvovali su: recenzent magistarskog rada Enrique Aquado Assenjo, ekspert EU i šef kancelarije Evropske agencije za rekonstrukciju u Crnoj Gori, dva bivša rektora Univerziteta Crne Gore, kao i više univerzitetskih profesora i javnih ličnosti iz oblasti obrazovanja.

Prethodno sam završio Mašinski fakultet u Beogradu sa prosječnom ocjenom 8,37 i ocjenom na diplomskom ispitu 10”.

Bonus video: