Kompanija Nikić donirala 100 protivpožarnih aparata Crvenom krstu

Crveni krst će protvpožarne aparate distribuirati do onih zajednica i ciljnih grupa, koje imaju povećan rizik od požara. Tako će aparate dobiti i stanovnici Kampa Konik
174 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.11.2012. 14:09h

Kompanija Nikić donirala je Crvenom krstu Crne Gore 100 protivpožarnih aparata.

Predstavnica kompanije Nikić Žana Nikić, je istakla da je ovo jedna u nizu donacija koje je ova kompanija opredijelila za brojne institucije i organizacije koje se bave humanitarnom djelatnošću.

"Nadamo se da će protivpožarni aparati pomoći Crvenom krstu da unaprijedi sigurnosne uslove u svojim objektima u kojima realizuje socijalne i druge programe za brojne ugrožene ciljne grupe, kao i da pomogne onim pojedincima i zajednicima koje žive u uslovima rizičnim od požara", istakla je Nikić.

Saradnica za informisanje u Crvenom krstu Crne Gore, Milica Kovačević, se zahvalila kompaniji Nikić na vrijednoj donaciji.

Kovačević je iskoristila priliku da pozove i ostale privredne subjekte i pojedince da, vođeni primjerom kompanije Nikić, pokažu svoju društvenu odgovornost i solidarnost, sa onima koji se nalaze u stanju potrebe, a ova donacije je pokazala da na brojne načine možemo biti humani.

Crveni krst će protvpožarne aparate distribuirati do onih zajednica i ciljnih grupa, koje imaju povećan rizik od požara. Tako će aparate dobiti i stanovnici Kampa Konik.

Bonus video: