Djelovi više opština bez struje nekoliko sati

Na Cetinju će zbog sanacije krova na trafostanici »Stari Obod«, ona biti isključena s napona od sedam sati i 30 minuta, do završetka radova
0 komentar(a)
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.11.2012. 17:43h

Djelovi nekoliko crnogorskih opština i 19. novembra će biti više sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na elektromreži, najavljeno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će brojila dobiti stanovnici ulica Save Kovačevića 97, 99, 101, 103 i 105 i Njegoševe 11.

U Nikšiću će brojila biti ugrađivana u Petoj proleterskoj 18A, 18B i 29 kao i u novoj zgradi u Cvijićevoj ulici.

Brojila će u Herceg Novom biti ugrađena u ulici Orijenskog bataljona 29 -ulaz 1 i 31 -ulazi 1 i 2.

Brojila će u Budvi dobiti stanovnici naselja Dubovica bb.

Na Cetinju će zbog sanacije krova na trafostanici »Stari Obod«, ona biti isključena s napona od sedam sati i 30 minuta, do završetka radova.

U tom periodu bez napajanja električnom energijom ostaće srednji i donji dio Grada, Bolnica, Dom zdravlja, Opština, Ministarstvo kulture, Vodovod Vrela, Štamparija, Radio Cetinje, Sportski centar, Hotel Grand, Arhiv Crne Gore, muzeji, škola »Njegoš«, Studentski dom, akademije, policija, Crna Greda, Zagrablje, Obzovica, romsko naselje, Očinići, Vrela, Ugnji, Prekornica, Pačarađe, Gluhi Do i Drenov Do .

U Glavnom gradu će zbog radova na mapiranju potrošača u trafostanici „Lenjinov bulevar 9“, od devet do deset sati bez struje ostati zgrada Telenora u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Zbog radova na mapiranju potrošačau trafostanici „Lenjinov Bulevar 8“, od deset do 12 sati struju neće imati zgrada Alpe cafea u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Struju od devet do 15 sati neće imati Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Mokra i Opasanica, zbog remonta dalekovoda Lijeva rijeka.

Zbog ugradnje kondenzatorskih baterija bez napajanja električnom energijom ostaće trafostanice “Mex Tuški put” od devet do devet sati i 30 minuta, “Čelebić Stari Aerodrom” od deset do deset sati i 30 minuta kao i potrošači iz zgrada na uglu Pete Proleterske i Josipa Broza Tita.

Struju od 11 do 11 sati i 30 minuta neće imati trafostanica “Okov Stari Aerodrom” kao ni zgrada Okova i salon namještaja Dalas u ulici Josipa Broza.

Bez električne energije od 12 do 12 i 30 minuta biće trafostanica “GSP Petrol” kao i pumpa GSP u ulici Mitra Bakića.

Od 13 do 13 sati i 30 minuta struju neće imati trafostanica Masline kao ni OŠ “Vladimir Nazor” i ugao ulica Crnojeviće i Goce Delčeva kao i okolne kuće.

Trafostanica "Zagorič 9" kao i zgrada Tagora u ulici Vaka Đurovića bez struje će biti od 14 do 14 sati i 30 minuta.

Bez struje će od osam sati i 30 minuta do 15 sati biti potrošači sa područja Lješanske nahije- Barutana, Goljemadi, Begova glavica, Liješnje, Brežine, Staniseljići, Parci, Progonovići, Gradac, Bigor, Ćepetići, Orasi,Lipe, Zagora, Buronje i Pelinovo, zbog radova na dalekovodu „Barutana“.

Iz EPCG su podsjetili da će planirani radovi u slučaju loših vremenskih prilika biti odgođeni.

Bonus video: