Turisti i njemački turistički agenti krstarili Bokom

Na najveći izletnički brod u Crnoj Gori „Le coche d eau“ tivatskog preduzeća „ParisKotor“, danas poslijepodne u Tivtu se ukrcalo oko 200 njemačkih turističkih agenata
51 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 16.11.2012. 14:29h

Za oko 400 učesnika 62. po redu godišnje Skupštine Njemačkog turističkog društva DRV koja se održava u Budvi, priređeno je krstarenje zalivom Boke Kotorske.

Na najveći izletnički brod u Crnoj Gori „Le coche d eau“ tivatskog preduzeća „ParisKotor“, danas poslijepodne u Tivtu se ukrcalo oko 200 njemačkih turističkih agenata, turoperatera i turističkih novinara koji su krstarili Bokom do Kotora.

Tamo se na brod ukrcala druga, ista tolika grupa njemačkih turističkih poslenika koji su se sa „Le coche d eau“ vratili do Tivta, usput razledajući najatraktivnije predjele bokokotoskog zaliva.

Na brodu je gostima iz Njemačke priređeno i posebno posluženje a za dobru atmosferu pobrinula se kotorska klapa „Grota“, pa njemački turistički poslenici nisu krili zadovoljstvo ljepotama Boke koje će njihove agencije i operateri ponuditi klijenteli na tom najznačajnijem svjetskom emitoivnom turističkom tržištu.

Galerija

Bonus video: