Ivanović i Šćekić: Lažite, nećemo stati

"Nijesu nas zasutavili ni fizički napadi, pucanja, uništavanja naših prostorija, bombe, reket institucija, kazne sudova, pa neće ni najnoviji talas verbalnog nasilja", poručuju suosnivači "Vijesti"
12471 pregleda 24 komentar(a)
Željko Ivanović, Foto: Savo Prelević
Željko Ivanović, Foto: Savo Prelević

Suosnivači "Vijesti" Željko Ivanović i Slavoljub Šćekić poručili su da ih neće zaustaviti najnoviji talas verbalnog nasilja predsjednika DPS, njegovog spin doktora i plaćanih operativaca.

List "Pobjeda" danas je objavio da su Ivanović i Šćekić među korisnicima VIP kartica Atlas banke.

Saopštenje Ivanovića i Šćekića prenosimo integralno:

"Statisova mašina za pranje lika i djela velikog Vođe, nakon nokdauna izazvanog dokumentima i video snimcima insajdera Duška Kneževića, prije četiri dana je krenula u već poznatu misiju fabrikovanja laži i falsifikata na račun osnivača Vijesti. Beba se vratio. Nakon 952 priloga na Pinku i stotina u Pobjedi, Informeru i malom Informeru, sada kreću nanovo.

Da dokažu kako je problem Crne Gore izmišljena medijska mafija Vijesti, a ne ova stvarna koja vlada! Da korupcija, kriminal, nepotizam, orgije, berzanske mahinacije nijesu nedjela predsjednika drzave i njegove udružene grupe, već da sve to državi i građanima priređuje takozvana medijska mafija.

Predsjednik DPS ne odustaje od ovog nasilja iako je u više navrata u zvaničnim dokumentima EU upzoren da ne širi govor mržnje prema nezavisnim medijima jer nakon takvih istupa je najčešće dolazilo i ono drugo, fizičko nasilje nad njima. Sve nove uradke udruzene krimi grupe “takozvanih novinara i gostiju”, predvođene malom Bebom, slažemo i predaćemo sudu.

Počevši od ovoga jutros što je podmetnula Statisova Pobjeda, da kartice Atlas banke koriste i Željko Ivanović i Slavoljub Šćekić. Čak i kada bi to bilo istina, a nije, šta je kriminalno u tome da neko ima karticu Atlas banke. Nije problem ni to što je predsjednik države imao karticu Atlas banke, ali jeste što godinama nije plaćao svoje račune i što mu je na kraju nepokriveni dug od gotovo 17 hiljada eura izbrisao vlasnik banke.

Željku Ivanoviću i Slavoljubu Šćekiću, nikada niko, a kamoli strateški Đukanovicevi prijatelji i investitori nijesu pokrivali lične račune i kartice, davali garancije po bijelom svijetu, organizovali žurke po Dubaiu i Zeti. Vijesti i Monitor su rijetke institucije koje vec tri decenije nastoje da brane Crnu Goru od kriminalne pošasti i hobotnica to zna. Zato je uložila milione, podigla sve svoje vojnike iz propagande i institucija kako bi nas srušili.

Jer, znaju da bi u Crnoj Gori bez Vijesti mogli nesmetano da mešetara po bankama, berzama, karticama, sve na štetu građana Crne Gore. Mi smo slobodni ljudi i mirno spavamo. Ne znojimo se i ne pucamo po šavovima. Nastavićemo da radimo svoj posao profesioonalno u javnom interesu, bez obzira šta će praonica lika i djela Đukanovića narednih dana izmisljati i plasirati. Informacije koje dekonstruišu trodecenijski način vladanja i prirodu nedemokratskog režima od velike su važnosti za budućnost Crne Gore i nastavićemo da ih objavljujemo kao i dosad.

Nijesu nas zasutavili ni fizički napadi, pucanja, uništavanja naših prostorija, bombe, reket institucija, kazne sudova, pa neće ni najnoviji talas verbalnog nasilja predsjednika DPS, njegovog spin doktora i plaćanih operativaca. Lažite, nećemo stati. "

Bonus video: